04 травня 2024, субота

У Кіровограді наряд поліції охорони спіймав крадія до того, як потерпіла звернулася за допомогою

На вихідних у нічний час доби поліцейські помітили у центрі міста чоловіка, який поводився підозріло, та зупинили його. Як з’ясувалося, злодій втікав із кафе, де викрав у дівчини телефон.
Наряд групи затримання батальйону поліції охорони здійснював патрулювання вулиць обласного центру. Згодом правоохоронці побачили невідомого, який біг та постійно озирався. З метою з’ясування його підозрілої поведінки, працівники поліції зупинили чоловіка. Під час поверхневого огляду у громадянина виявили два мобільних телефони, один із яких належав йому, наявність другого у власній кишені чоловік пояснити не зміг.
Правоохоронці почали відпрацьовувати прилеглу територію. За кілька хвилин до наряду поліції звернулась 21-річна дівчина, яка повідомила, що в неї у кафе викрали мобільний телефон. У засобі зв’язку, який поліцейські виявили у невідомого, громадянка впізнала свій гаджет.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Особу зловмисника встановили. Ним виявився 35-річний житель одного районів області.
За цим фактом проводиться перевірка, наразі чоловіку інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).
За матеріалами
Управління поліції охорони
в Кіровоградській області
У Кіровограді наряд поліції охорони спіймав крадія до того, як потерпіла звернулася за допомогою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований