04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині чоловік украв і перепродав планшет

Жителя області викрито у крадіжці техніки. 37-річний мешканець міста Новоукраїнки викрав планшет із будинку родички свого знайомого та одразу продав чуже майно незнайомцю за 300 гривень. За ці дії особі може загрожувати до 6 років позбавлення волі.
«Із повідомленням про крадіжку до відділу поліції звернулася 36-річна потерпіла. Було встановлено, що під час відсутності жінки у помешканні знаходився її родич. Близько 14-ї години він прокинувся від підозрілого шуму, вийшов до сусідньої кімнати, де побачив знайомого. «Гість» не зміг пояснити, що робить у будинку, тож чоловік випровадив його, зачинив вхідні двері та продовжив відпочивати. Коли господарка повернулася додому, родич розповів їй про прихід місцевого жителя. Жінка перевірила, чи все на місцях у кімнатах і виявила зникнення планшету. У крадіжці було викрито жителя райцентру», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук
Наступного дня з потерпілою зв’язався її знайомий, який повідомив, що викрадений планшет знаходиться у нього. Як пояснив свідок, вказану річ він купив у невідомого чоловіка, якому вкрай необхідні були кошти. Зловмисник отримав 300 гривень і пішов у невідомому напрямку.
Новий власник за вмістом інформації у гаджеті зрозумів, що він належить місцевій жительці, і відразу сказав жінці, що готовий повернути її річ.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, триває. За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
 
За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
На Кіровоградщині чоловік украв і перепродав планшет
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований