19 травня 2024, неділя

Чоловік, який убив чотирьох людей у Голованівську, визнав свою вину

У суботу, 30 липня, у смт Голованівськ сталася трагедія. 44-річний чоловік убив  6-місячного онука, невістку та двох сусідів. Троє людей загинули на місці пригоди, одна жінка померла в реанімаційному відділенні районної лікарні, передає Рідний Край.
Начальник Голованівського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області Олександр Головань у коментарі РК зазначив, що чоловік визнає свою вину. Однак пояснити чому вбив невістку та маленького онука не може. За словами підозрюваного, сусідів позбавив життя через постійні наклепи.  
«Звинувачуваний мешкав разом з дружиною та своєю мамою, поруч у будинку жили син, невістка та внук. У день трагедії син, дружина та матір поїхали у своїх справах у сусіднє село. За попередніми висновками, 20-річна жінка та маленька дитина були убиті ножем, а сусіди – сокирою. Зараз підозрюваний частково замкнувся в собі,  судово-психіатрична експертиза проводитиметься в ході слідства», – зазначив Головань. І додав, що до цього часу від цієї родини не було звернень щодо чоловіка до працівників поліції.
Олександр Головань зазначив, що вчора, 1 серпня, суд обрав запобіжний захід для 44-річного підозрюваного у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці.
Голова Голованівської селищної ради Олександр Цобенко характеризує родину, як спокійну. Із чотирма вбитими людьми попрощалися у неділю, 31 липня. 
Чоловік, який убив чотирьох людей у Голованівську, визнав свою вину
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований