02 жовтня 2024, середа

На Кіровоградщині встановили особу загиблої дитини та імовірну причину її смерті

Правоохоронці встановили особу небіжчика, якого сьогодні, 3 серпня, виявили в річці Інгулець неподалік колишнього кам'яного кар'єру в районі села Звенигородки Олександрійської міськради. Загиблим виявився 13-річний олександрієць, 06.08.2002 р.н., житель мікрорайону "Перемога".
Про це пишуть "Олександрійські новини" з посиланням на власні поінформовані джерела.
Судово-медична експертиза підтвердила версію щодо насильницької смерті. Так, причиною смерті неповнолітнього хлопця стала закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку, отримані внаслідок двох ударів тупим предметом в потиличну область і одного удару в лобову частину голови. Тіло загиблого ще мають направити на гістологічну експертизу, яка може надати інформацію стосовно інших слідів насилля, в першу чергу слідів можливого удушення, виявлених на шиї.
Як з'ясувалось, хлопець дві доби не з'являвся вдома, однак його батьки не били на сполох і звертатись до правоохоронних органів не поспішали, оскільки він і раніше часто залишався ночувати у своїх друзів. Через це правоохоронцям не одразу вдалось встановити особу загиблого. Родина, в якій проживав підліток, є багатодітною, усього шестеро дітей, і в цілому не характеризується негативно, не зважаючи на те, що батько хлопця не відмовляє собі у споживанні оковитої.
На Кіровоградщині встановили особу загиблої дитини та імовірну причину її смерті
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований