03 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому вихователька знімала зі сплячих дітей золото

35-річна працівниця одного з дошкільних навчальних закладів міста знімала зі своїх вихованців вироби із золота і продавала їх. На рахунку зловмисниці до 5 аналогічних крадіжок. За такі дії особі загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
До Кіровоградського відділу поліції надійшли повідомлення про те, що за невідомих обставин у дитячому садку почали зникати золоті прикраси малечі.
Батьки малюків навіть не підозрювали, що втрата золотих виробів – крадіжка. Спочатку вони думали, що, бавлячись, діти загубили ювелірні вироби й намагалися самотужки віднайти прикрасу. Однак непоодинокі випадки зникнення коштовних речей схилили їх до іншої думки й потерпілі вирішили звернутися за допомогою до правоохоронців.
«Одразу ж після отримання інформації про кримінальне правопорушення працівники поліції почали пошуки злодія й за кілька годин встановили особу, причетну до крадіжок, – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – 35-річна кропивничанка повністю визнала свою провину. Як з’ясувалося, піклуючись протягом робочого дня за дітками повзункової групи, жінка вправно знімала з них прикраси. Протягом тижня зловмисниця заволоділа двома сережками та трьома хрестиками, які у подальшому продала. Виручені від продажу кошти у сумі 2500 гривень зловмисниця витратила на власні потреби».
Стосовно правопорушниці розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання міри запобіжного заходу. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.
 
У Кропивницькому вихователька знімала зі сплячих дітей золото
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований