29 вересня 2024, неділя

Кропивницький: трьох підлітків, яких підозрюють у згвалтуванні 12-річної дівчинки, відправили під домашній арешт

Трьом неповнолітнім – двом 15-річним дівчатам і 15-річному юнаку, яких підозрюють у побитті та згвалтуванні 12-річної дівчинки, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Про це пише Златопіль із посиланням на інформацію прес-служби прокуратури Кіровоградської області.
Трьом підозрюваним неповнолітнім у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.153 КК України, судом за клопотанням Кіровоградської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту. – повідомили в прес-службі прокуратури.
Нагадаємо, за інформацією ЗМі, у лютому неподалік супермаркету в Кропивницькому двоє 15-річних дівчат побили і змусили до орального сексу з 15-річним юнаком 12-річну дівчинку. Статевий акт зафільмували і виклали до мережі інтернет.
Минулого четверга, 2 березня, начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури Кіровоградської області Алла Мороз у коментарі виданню "Гречка" зазначала, що клопотання про домашній арешт може бути надане суду у випадку, якщо підозрювані не співпрацюватимуть зі слідством. Ювенальний прокурор зазначала тоді, щоу даній справі немає підстав вважати, що підозрювані будуть перешкоджати слідству.
Зазначимо,Ю що санкція статті 153 ККУ "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", а, зокрема, частина 3 цієї статті, передбачає покрання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років.
Ілюстрація –  uwcfoundation.com
 

Кропивницький: трьох підлітків, яких підозрюють у згвалтуванні 12-річної дівчинки, відправили під домашній арешт
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований