07 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщині за добу знову тричі горіла суха трава (ФОТО)

У Кіровоградській області за минулу добу виникло три випадки пожеж сухостою. Про це Златополю повідомили в прес-службі УДСНС в області.
Як повідомляєть, за минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїжджали для гасіння пожеж сухостою. Зокрма, 8 березня о 15:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 4 га сухої трави на відкритій території поблизу с. Василівка Бобринецького району. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
О 16:25 виїхали на гасіння загорання 1,1 га сухої трави біля с. Першотравневе рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.
У обласному центрі о 17:20 в районі вул. Джерельної виникла пожежа 70 м2 сухого очерету, яку було ліквідовано силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Нагадаємо, що 5 березня рятувальники протягом доби також тричі виїжджали на пожежі, спричинені горінням сухостою: в Олександрівці та двічі – в Кропивницькому
Фото – Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
 

На Кіровоградщині за добу знову тричі горіла суха трава (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований