29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому учасник “Білих левів” залишиться за гратами до 26 квітня (ФОТО)

Учора, 9 березня, Апеляційний суд Кіровоградської області розглянув скаргу на рішення Ленінського районного суду міста Кропивницького, яким Максиму Зимі, працівнику місцевого СІЗО, якого підозрюють в організації злочинної групи, що займалась «виловлюванням» схильних до педофілії жителів Кропивницького, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Про це пише Златопіль із посиланням на Гречку.

На початку засідання суддя Ткаченко задовольнила клопотання слідчого прокурора обласної прокуратури Богдана Іщенка, який просив провести засідання в закритому режимі, мотивуючи це тим, що під час розгляду апеляційної скарги може бути розголошено відомості, в тому числі, стосовно потерпілих та неповнолітніх учасників «Білих Левів».
Адвокат підозрюваного Галина Черкас і сам підозрюваний були проти закритого слухання, проте суд не взяв їх думки до у ваги.
Мати підозрюваного впевнена, що її сину нічого приховувати, жодного відео на якому був би її син немає, а закрите засідання, можливо, потрібно суду, щоб приховати якісь факти від громадськості.

Провівши засідання в закритому режимі, суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги захисту підозрюваного. Максим Зима пробуде в СІЗО як мінімум до 26 квітня.
Усі публікації нашого порталу про "Білих левів" можна знайти за цим посиланням.
Фото: Валерій Лебідь
 

У Кропивницькому учасник “Білих левів” залишиться за гратами до 26 квітня (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований