28 вересня 2024, субота

Міська влада Кропивницького просить пункти прийому металобрухту не брати люки і двигуни від ліфтів

Перспективи співпраці міської влади і органів поліції обговорили сьогодні під час спільної робочої зустрічі заступник міського голови Олександр Грабенко і начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. В обговоренні активну участь взяли керівники виконавчих органів міської ради та підрозділів поліції, інформує Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
Особлива увага учасників зустрічі була приділена крадіжкам комунального майна. Постійне викрадення кришок каналізаційних люків, решіток зливових каналізацій, кабелів і двигунів ліфтового господарства, автомобільних акумуляторів змушують комунальників відшукувати резерви і в без того не переповнених бюджетах своїх підприємств на постійне відновлення вкраденого. Крім того, відзначив начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, відсутність люка, чи пошкоджений кабель – це загроза життю і здоров’ю мешканців міста.
Як правило, увесь вкрадений метал розбивається і здається на приймальні пункти металолому. При цьому крадіїї бувають настільки нахабними, що рекомендуються, як працівники комунальних служб, які принесли власне несправне майно.
Віктор Кухаренко попередив власників таких пунктів – комунальні підприємства ніколи не здають у брухт вироби із металу, у тому числі люки і двигуни від ліфтів. А от нехтування законом і співпраця з металевими вандалами рано чи пізно, але обов’язково приведе на лаву підсудних.
Фото – прес-служба КМР
 

Міська влада Кропивницького просить пункти прийому металобрухту не брати люки і двигуни від ліфтів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований