06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині із сайту міськради зникла інформація про землю міського голови

Із сайту Долинської міської ради Кіровоградської області після "збою" в роботі офіційного порталу міськради дивним чином зникла інформація про землю, отриману у власність родиною колишнього мера, його помічниками та заступниками. 
Про це пише Златопіль із посиланням на інформацію офіційного порталу Долинської міської ради.
Як повідомляється, декілька днів офіційний сайт міської ради Долинської певний період часу був недоступним. Опісля відновлення роботи порталу виявилося, що з нього зникла новина про запит учасників АТО стосовно надання інформації про власників земель на території колишнього городнього кооперативу "Праця". Відповідно до оприлюдненої в тій новині інформації, землю на території товариства дивним чином отримали родичі колишнього мера Сергія Зеленокорінного (серед яких і нинішня перший заступник голови РДА Інна Зеленокорінна), родичі першого заступника мера Долинської та цілий ряд близьких до тогочасних перших осіб Долинської міської ради осіб. 
Детально про це виділення землі чиновникам Долинської "Златопіль" уже писав. Ознайомитися з матеріалом можна, натиснувши на це посилання.
У міській раді Долинської повідомили, що відновлюють зниклу інформацію і вже зараз розсилають листи власникам згаданих земельних ділянок з проханням відмовитися від отриманих земельних ділянок на користь учасників АТО. 
– Роботу сайту міськради вдалося відновити, але моніторинг розміщених матеріалів на сайті показав, що серед них зникли ті, які стосувалися інформаційного запиту учасників АТО, щодо оприлюднення інформації користувачів земельною ділянкою колишнього городнього товариства «Праця» і зокрема оприлюдненого списку фізичних осіб користувачів цією земельною ділянкою. Замість цієї інформації було розміщено нікому непотрібний проект рішення, підписаний ще попереднім міським головою. – зазначили в міській раді Долинської. –  Враховуючи це, ми відновлюємо знищену інформацію та додатково повідомляємо, що відповідно до рішення виконкому міської ради, власникам земельних ділянок направлені листи, з повідомленням, для відповідного реагування. При надходженні відповіді від них, авторів інформаційного запиту та громаду буде повідомлено.
Про ситуацію було повідомлено правоохоронні органи та СБУ.
Як повідомила "Златополю" міський голова Долинської Віра Тернавська, на відновлення сайту знадобилося більше тижня. Сайт було серйозно пошкоджено. Крім того, було зафіксовано втручання в роботу сервера.
Ілюстрація – 057.ua
На Кіровоградщині із сайту міськради зникла інформація про землю міського голови
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований