05 жовтня 2024, субота

На Кіровоградщині схопили браконьєрів із уловом на 200 тисяч (ФОТО)

У результаті спільних заходів, проведених працівниками Світловодського відділу поліції, представниками Служби безпеки України області та інспекторами рибохорони, на Кіровоградщині "на гарячому" викрили браконьєрів.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на матеріали Світловодського відділу поліції Кіровоградської області. 
«Підозрілий автомобіль було виявлено вночі на Ревівському заливі Кременчуцького водосховища. Окрім водія, який знаходився у транспортному засобі, ще двоє чоловіків саме діставали з води сітку з уловом. Незаконною риболовлею особи займалися під час нересту. Правопорушниками виявилися місцеві жителі. У них вилучено 2398 штук риби – тарань, судак, карась, а також виявлено човен та сітку. Сума завданих збитків державі становить понад 200 тисяч гривень», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження волі, із конфіскацією знарядь і засобів промислу. Проводиться перевірка.

Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині схопили браконьєрів із уловом на 200 тисяч (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований