25 квітня 2024, четвер

Керівнику міського Управління Держпродспоживслужби, викритому на хабарі, обрано запобіжний захід

Одному із керівників Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, якого викрито на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 3000 грн за оформлення санітарного паспорту на право зберігання мінеральних добрив, пестицидів та гербіцидів у складському приміщенні, обрано запобіжний захід.
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.
Зокрема, за клопотанням прокуратури області Ленінським районним судом  м. Кіровограда  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Також рішенням суду встановлено можливість  внесення застави розміром 64 тис грн.
Вказаній особі повідомлено про  підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), санкцією якої передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває. 
Нагадаємо, активісти Центральноукраїнського антикорупційного офісу повідомляли, що на хабарі затримали Сергія Сидоренка – керівника Управління Держрпродспоживслужби в місті Кропивницькому.
Ілюстрація – hgolossokal.com.ua
Керівнику міського Управління Держпродспоживслужби, викритому на хабарі, обрано запобіжний захід
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований