29 березня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині поліцейські викрили у наркозлочинах 4 мешканців одного райцентру

На вихідних у жителів міста Благовіщенське поліцейські вилучили кілька кілограмів наркосировини та шприци з рідиною, схожою на опій.
Про це інформує Златопіль із посиланням на матеірали Благовіщенського відділення Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області.
«Оперативники попередньо отримали інформацію про те, що особи можуть зберігати вдома заборонені до обігу наркотичні речовини. У поле зору працівників поліції потрапили четверо жителів районного центру: троє раніше судимих чоловіків, віком від 32 до 35 років, та 28-річна жінка. Поліцейські протягом одного дня провели санкціоновані обшуки у домоволодіннях громадян за різними адресами. У результаті чого в будинку та господарських приміщеннях виявили і вилучили два пакети з подрібненою рослинною речовиною, схожою на макову соломку, загальною вагою близько 4 кг, два шприци з рідиною, яка за словами власників, є опієм, а також приладдя для його виготовлення. сОсоби пояснили, що зберігали наркотичні засоби для власних потреб», – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлев.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває.
Після проведення досліджень вилученого дії осіб буде остаточно кваліфіковано.
Фото надано Сектору комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині поліцейські викрили у наркозлочинах 4 мешканців одного райцентру
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований