18 квітня 2024, четвер

Кіровоградщина: подробиці конфлікту навколо ПСП імені Димитрова (ФОТО, ВІДЕО, АУДІО)

Власники ПСП "Ім. Димитрово", що у Вільшанському районі –  брати Кірови Андрій та Олег з власниками земельних паїв , робітниками підприємства, жителями села Добре з членами Громадської спілки Аграрної самооборони України, Самообороною підприємців при підтримці Внутрішнього корпусу батальйону Донбас учора, 27 серпня, вигнали з території току ПСП людей, що представлялися власниками підприємства.
Про це повідомляє офіційна сторінка Аграрної самооборони України у Facebook, передає Златопіль.
Як повідомляється, дана група рушила до підприємства де між учасниками ходи та людьми, що представляються новими власникмами підприємства, виникла сутичка. 
– В процесі підходу до підприємства відбувся силовий конфлікт з обох сторін, в людей полетіли димові (газові) шашки, каміння, палки , було чути постріли. – повідомляють учасники конфлікту.
У результаті люди, що представлялися новими власниками підприємства та, імовірно, їхня охорона просто втекли з села. Пізніше було затримано одного з них, який намагався вивезти з території току підприємства мікроавтобус зі зброєю. Окрім зброї в салоні автобусу знаходилися футболки з написами "Аеропорт Донецьк", "Приватний Сектор".

На аудіозаписі – допит затриманого рейдера:

Цікаво, що у затриманого при собі було посвідчення учасника бойових дій, виписане на ім'я одного з ветеранів батальйону "Донбас", який і прийшов виганяти рейдерів разом з аграріями. Дане посвідчення, свтерджується, учасник АТО загубив під час зіткнення з правоохоронцями в Бережинці. Редйер вклеїв своє фото це в посвідчення.
На місці подій працювала слідчо-оперативна група.
Фото, Відео, Аудіо – Аграрна Самооборона
Відео – Внутрішній корпус батальйону Донбас
Кіровоградщина: подробиці конфлікту навколо ПСП імені Димитрова (ФОТО, ВІДЕО, АУДІО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований