29 квітня 2024, понеділок

У Кропивницькому голови квартальних комітетів приймають людей на східцях медичного університету (ВІДЕО)

 

Мешканці мікрорайону Новоолексіївки звернулися до нас в редакцію з проханням допомогти. Справа в тому, що голови квартальних комітетів цього мікрорайону вже більше місяця змушені приймати людей просто на вулиці.
Як розповіли кореспонденту сайту Златопіль на місці події, раніше людей приймали у приміщенні санстанції. Але цю будівлю було передано Донецькому Національному Університету.
"Новий власник заборонив головам квартальних комітетів користуватися приміщенням. Депутат нашого округу та навіть місцева влада не надто переймається цим питанням", – говорить місцевий активіст Ігор Гребенюк.

Голови квартальних комітетів скаржаться, що перед виселенням вони зробили ремонт у приміщенні, а тепер вимущені приймати людей на розбитих східцях.
"Місцева влада надала нам меблі, Артем Стрижаков допоміг зробити ремонт. Але керівництво університету без попередження зачинило двері до нашого кабінету. Місцеві чиновники розводять руками та радять приймати людей вдома", – додає голова квартального комітету №16 Людмила Одорожа.
Втім, практика прийому людей на дому не дала бажаних результатів, за словами голови квартального комітету №14 Алли Лупаренко, прийом людей на дому створює багато незручностей, як сім'ї так і сусідам.
Наразі люди просять звернути увагу на їх проблему та збираються попросити допомоги у Народного депутата Констянтина Яринича. Квартальні сподіваються, що керівництво Донецького медичного університету все ж виділить їм приміщення для прийому людей.
У Кропивницькому голови квартальних комітетів приймають людей на східцях медичного університету (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований