19 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому дитині ошпарили обличчя гарячою водою

Жителька Оситняжки Кіровоградського району Ольга Кабанюк стверджує, що її прийомний син постраждав по вині 60-річної няні, яка працює в обласному будинку дитини, повідомляє Златопіль.

За словами Ольги Кабанюк, її знайома завагітніла третьою дитиною, але не забажала її виховувати. Ольга разом із чоловіком вирішили взяти дитину в свою сім’ю. Маючи дорослого сина, жінка відчувала в собі сили виховати ще одну дитину.

Оформити «поповнення» селяни вирішили наступним чином – чоловік Ольги Кабанюк зареєструвався у РАЦСі як батько маляти. Новоспечені батьки виховували Марка до 9,5 місяців, поки їх не звинуватили в тому, що вони купили хлопчика, та не розпочали кримінальне провадження відносно них. На час розслідування дитину помістили в обласний будинок дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині ще три людини захворіли на кір

25 липня няня, яка працює у цьому закладі, вмиваючи хлопчика, переплутала холодну і гарячу воду. В результаті Марк отримав тяжкі опіки обличчя.

 Якийсь час дитина була в реанімації, тепер хлопчикові стало трохи краще. Він продовжує лікування. Тим часом, няня й досі працює у закладі.

Фото: Златопіль

У Кропивницькому дитині ошпарили обличчя гарячою водою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований