28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині міліціонер убив дівчину

Працівники Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали 31-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві дівчини. Чоловік виявився працівником міліції, що "перебував поза службою", повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області.
 
Повідомлення до міліції про зникнення 21-річної жительки Гайворонського району надійшло 11 серпня близько 23 години. За кілька годин працівниками міліції було виявлено тіло потерпілої та встановлено особу, яка підозрюється у скоєнні даного злочину. 31-річний чоловік під час відпочинку посварився з дівчиною, в результаті чого завдав їй тілесних ушкоджень, від яких настала смерть.
На даний момент особу затримано. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.
 
 
На кричущий випадок відреагував очільник обласного УМВС Сергій Кондрашенко:
Сьогодні колеги з Гайворонського районного відділу затримали за підозрою у скоєнні вбивства (вже колишнього!) працівника міліції. Він був вихідний, не на службі, та залишався частиною колективу, на честь якого йому, як виявилося, наплювати.
Про те, що сталося, приховувати ні в якому разі не буду.
Щиро співчуваю рідним. Матеріали провадження за належністю передамо для проведення розслідування до прокуратури.
Від себе додам – клопотатиму особисто, аби за свій вчинок ця «особа» отримала найсуворіше покарання. – написав Кондрашенко на Facebook.
 

На Кіровоградщині міліціонер убив дівчину
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований