07 травня 2024, вівторок

У Кіровограді затримали підозрюваних у штурмі грального залу

Невідомі, в камуфляжах, із закритими балаклавами обличчями та зі зброєю в руках, увірвалися до одного із закладів обласного центру, розтрощили комп’ютерну техніку та прихопили з собою комп’ютерні сервери, жорсткі диски з інформацією з камер відеоспостереження та грошові кошти у сумі 42 тисячі гривень. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Про це Златополю повідомили у Секторі комунікації ГУ НП України в Кіровоградській області.
 
Повідомлення до поліції від працівників однієї з недержавних охоронних фірм надійшло після 23-ї години. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувавши обставини пригоди та прикмети підозрюваних, правоохоронці невдовзі встановили їх місцезнаходження. Ними виявилися 7 осіб віком від 21 до 48 років. Троє – мешканці Кіровоградщини, інші з Херсонської Чернівецької та Львівської областей.
Як з’ясувалося, особи прибули до обласного центру на легковому автомобілі, що належить одному з підозрюваних, після «відвідин» закладу на тому ж транспортному засобі та вже з чужим майном намагалися виїхати за межі області.
За результатами перевірки, що проводилася правоохоронними органами раніше, даний заклад є пунктом розповсюдження державної лотереї і має весь передбачений законом пакет дозвільних документів на здійснення цієї діяльності.
За фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Вилучене направлено на дослідження.
 
 
У Кіровограді затримали підозрюваних у штурмі грального залу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований