20 квітня 2024, субота

У Кіровограді День Матері відзначили великим концертом (ФОТО)

Днями у залі Кіровоградської обласної філармонії відзначали прекрасне свято – День матері. В одному залі зібралися матері, бабусі, сини і доньки. Серед запрошених – мами-пересленки, мами воїнів АТО. багатодітні матері. 
Знаково, що концерт для своїх найдорожчих підготували самі діти – і наймолодші і дорослі вже, серед яких – місцеві підприємці, як-от місцевий підприємець і благодійник Андрій Федорченко з помічницею Світланою та навіть воїни АТО.
[widgetkit id=1265]
– Наскільки я знаю, так День матері для наших кіровоградців іще ніхто не робив. Наші матері, матері-героїні достойні того, щоб для них пройшло таке свято в такому залі, в залі філармонії. – говорить Сергій Колчін, один із ініціаторів заходу, разом з Мадіною Ємельяновою. – Настільки ми знаємо, свято так в Кіровограді відзначають вперше. 
 
{youtube}v=_o_2UMNZPS8{/youtube}
За словами організаторів, допомогли зібрати в одному залі матерів волонтери, небайдужі містяни та міська влада. Підтримали хорошу справу і меценати, серед яких місцеві депутати, меценати, такі як Денис Руденко, Руслан Згривець, місцеві флористи – студія флористики "Елена" та багато інших. 
Найкраще за якість концерту сказали сяючі очі матерів.
У Кіровограді День Матері відзначили великим концертом (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований