19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому презентували книгу історій успішних переселенців (ФОТО)

"Знедолені? Нездоланні!" – друге видання книги історій переселенців, підготовленої Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика.  Цю книгу сьогодні представили у прес-клубі реформ під час круглого столу "Адаптація переселенців на Кіровоградщині: роль влади, медіа та громадських організацій в цьому процесі", повідомляє кореспондент Златополя.
У цьому виданні також є історія, описана Вікторією Талашкевич, про переселенців, які переїхали до Кропивницького – Наталю та Ігоря Бур'яненків та їхню доньку Сашу.

Як розповіла Світлана Єременко, книгу випустили недаремно, адже ЗМІ майже не висвітлюють проблеми переселенців, а якщо й пишуть про це, то виставляють переселенців у негативному світлі.
"Ми помітили, що успішних історій переселенців немає. Тому ми вирішили зібрати у цій книзі неймовірні історії надзвичайних особистостей. Це дійсно унікальна книга, бо вона надихнула й змінила життя багатьох переселенців, які вже зневірилися й втратили надію. Ці історії, новели й нариси написані журналістами, шість із яких самі є переселенцями. Ця книга – настільки тепла й прониклива, що вона просто не може залишити когось байдужим", – зазначила Світлана Єременко. 

Фото – Златопіль
 

У Кропивницькому презентували книгу історій успішних переселенців (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований