19 травня 2024, неділя

Кіровоградщина: дві жительки Бобринецького району отримали звання “Мати-героїня”

7 березня в районному Будинку культури в місті Бобринець, що на Кіровоградщині, перед початком святкового концерту з нагоди Міжнародного жіночого дня відбулося вручення почесного звання “Мати-героїня” двом жителькам Бобринецького району.
Про це інформує Златопіль з посиланням на Бобринецьку РДА.
Так, відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2016 року № 548/2016 почесне звання “Мати-героїня” було присвоєно Ользі Садовській та Ірині Борщенко. Відповідні посвідчення разом із нагрудними знаками бобринчанкам вручили: голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко та перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Мельник, які принагідно привітали матерів-героїнь із присвоєнням почесного звання.
До слова додамо, що почесне звання “Мати-героїня” присвоюється багатодітним матерям, які виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, створили належні умови виховання, фізичного, інтелектуального та духовного їх розвитку. Ольга Садовська та Ірина Борщенко стали двома жінками із 21-ї, що отримали почесне звання з Кіровоградської області відповідно до названого Указу Президента України. Загалом же Глава держави даним своїм Указом присвоїв 1 072 українським жінкам почесне звання “Мати-героїня”.
Ілюстрація – novadoba.com.ua
 

Кіровоградщина: дві жительки Бобринецького району отримали звання “Мати-героїня”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований