06 жовтня 2024, неділя

Онуфріївський район долучився до Всеукраїнської естафети пам’яті (ФОТО)

Учора, 4 травня, Онуфріївський районі Кіровоградської області долучився до Всеукраїнської естафети пам’яті в рамках відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні.
Про це інформує Златопіль із посиланням на прес-службу Онуфріївської РДА.
Зустрічали з хлібом та сіллю учасників естафети на території району перший заступник голови РДА І. Дуднік, заступник голови райради В. Калницька, голова районної громадської організації воїнів-інтернаціоналістів «Саланг» В.Гога та учасники спортивно-патріотичного клубу «Саланг».

Перша зупинка відбулася на місці поховання загиблого учасника антитерористичної операції Сергія Пономаренка.

Наступним місцем, куди прибули учасники естафети, був колишній концтабір в селищі Павлиш, де у даний час знаходиться виробничий майданчик філії ТОВ «Верес». Голова Павлиської первинної організації ветеранів України М. Литвиненко розповів про історію концтабору. Учасники естафети поклали квіти до пам’ятника та хвилиною мовчання вшанували пам’ять закатованих військовополонених та мирних жителів.
Потім учасники естафети відвідали обеліск «Слави» в районному центрі.
Біля братської могили загиблих воїнів, відбувся мітинг та покладання квітів.
Акцію було проведено з метою висвітлення героїзму нашого народу у роки Другої Світової війни, вшанування ветеранів, увічнення пам’яті про загиблих захисників Вітчизни.
Фото – Онуфріївська РДА
Онуфріївський район долучився до Всеукраїнської естафети пам’яті (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований