20 травня 2024, понеділок

На бібліофестивалі у Кропивницькому презентують книгу про зв’язок поколінь

16 травня о 15.00 у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.Чижевського в рамках родинного свята «Бібліофестиваль на Великій Перспективній – 2017» відбудеться презентація книги письменниці з Херсону Елеонори Кузнєцової «Мала енциклопедія великої родини».  
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію від організаторів.    
– Довідатися про коріння свого роду та з'ясувати своє походження бажав би кожен. Тим паче за радянських часів архіви та родовід приховувалися, а іноді умисно знищувалися. Причиною цьому міг стати і страх дискримінації, і перешкоди в кар’єрі, і обмеження в правах. Були випадки, коли навіть від дітей приховували їх «коріння», – розповідають організатори.
Книга «Мала енциклопедія великої родини» – це не скільки дослідження свого роду, а відновлення зв’язку поколінь. Книга є цікавою також і в історико-культурному плані, адже в ній не тільки простежено генеалогію кількох поколінь, а схоплено атмосферу тих часів. І саме тому це не тільки історія однієї родини, це своєрідний  краєзнавчий літопис.
Довідка: Народилася Елеонора Орестівна Кузнецова (Дворнікова) 1 серпня 1938 р. у м. Одеса в родині студентів-медиків, проте вважає себе корінною херсонкою, оскільки все своє свідоме життя прожила в Херсоні, місцеве коріння мала і її родина. Пані Елеонора  – письменниця за покликанням душі (не професійний літератор), справжня берегиня родини, яка не тільки створила генеалогічну енциклопедію своєї сім'ї, а й згуртовує навколо себе свій рід, однодумців. 
Вхід – вільний
Нагадаємо, 16 травня У Кропивницькому пройде бібліотечний фестиваль просто неба.
Фото – hvilya.com
На бібліофестивалі у Кропивницькому презентують книгу про зв’язок поколінь
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований