21 вересня 2024, субота

У Кропивницькому презентували комікси про кіборгів (ФОТО)

11 травня у Кіровоградській обласній  бібліотеці для юнацтва відбулася перша в нашому місті, презентація патріотичних коміксів «Кіборги. Початок. Том 1».
Про це Златополю повідомили в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва.
Розпочали захід із вшанування захисників Донецького аеропорту, кіборгів, які стали історією для майбутніх поколінь. Завдяки їх героїзму війна не поширилась по всій Україні.
Сергій Васильович Францішкевич, заступник командира полку по роботі з особовим складом, розповів як створювались комікси. За словами Сергія Васильовича, робота художника-ілюстратора тривала півроку. Самі ж автори не афішують своїх справжніх імен, так як продовжують перебувати у зоні АТО. 

Комікси надруковані українською та англійською мовами. Мета такого проекту – донести до молоді інформацію про війну найбільш популярними і легкими до сприйняття засобами, тобто коміксами. Безпосередні учасники оборони летовища, військовослужбовці 3-го окремого полку спеціального призначення, розповіли молоді як саме велися бої за аеропорт, якими були умови проживання бійців та цікаві історії про своїх побратимів. Бійці продемонстрували фотографії, на яких зафіксовані події з моменту їх прибуття в аеропорт на початку збройної агресії РФ і те, що залишилось від нього після обстрілів.
Майже 100 примірників коміксів було передано військовослужбовцями до книгозбірні ОБЮ. В подальшому книги будуть поширені в бібліотеки навчальних закладів міста Кропивницького та районні бібліотеки.
Всі бажаючі можуть ознайомитися з коміксами, завітавши до бібліотеки для юнацтва.
Фото – Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
У Кропивницькому презентували комікси про кіборгів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований