28 квітня 2024, неділя

У Кіровоградському районі відкрили меморіальну дошку Володимиру Савранчуку (ФОТО)

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь у відкритті меморіальної дошки Савранчуку Володимиру Вікторовичу – колишньому директорові Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, що у селі Созонівка.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
– Я з аграрного роду. Колись із батьком, Анатолієм Кузьмовичем, часто приїздили на станцію, де можна було дізнатися про передові технології в сільському господарстві. Володимир Вікторович був ініціатором усіх починань і нововведень в аграрному секторі економіки області, фахівець свої справи, – підкреслив Олександр Чорноіваненко. Володимир Савранчук, і такі як він, виявляли справжню любов до землі, до України, повагу до людей – це повинно бути прикладом для наслідування. Пам'ятати і увіковічувати славних земляків – наше завдання. Світла пам`ять про Володимира Вікторовича назавжди залишиться у наших серцях, – наголосив голова обласної ради.
Олександр Чорноіваненко подякував трудовому колективові Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН та усім, хто долучився до вшанування пам'яті Володимира Вікторовича Савранчука.
ДОВІДКОВО. Володимир Вікторович Савранчук народився 17 червня 1952 року у селі Йосипівка Ульяновського району Кіровоградської області. Свою трудову діяльність почав як електромонтер, потім працював механізатором колгоспу. Згодом, здобувши вищу освіту в Уманському сільськогосподарському інституті, працював на різних посадах в сільськогосподарському виробництві.
Володимир Вікторович пройшов шлях від механізатора до кандидата сільськогосподарських наук, директора Державного підприємства “Дослідне господарство “Елітне” Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України”.
У 2003 році отримав почесне звання “Заслужений працівник сільського господарства України”.
Завдяки своєму високому професіоналізму, людяності та справжній інтелігенції, він користувався заслуженим авторитетом та повагою серед колег та партнерів.
Помер Володимир Савранчук 31 січня 2017 року на 65 році життя.
Фото – Кіровоградська обласна рада
У Кіровоградському районі відкрили меморіальну дошку Володимиру Савранчуку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований