16 квітня 2024, вівторок

Наступного тижня в бібліотеці Чижевського пройдуть курси, майстер-класи і виставки

Наступного тижня в обласній науковій універсальній бібліотеці імені Чижевського пройдуть виставки і майстер-класи, повідомляє Златопіль.
З 17 липня у відділі обслуговування користувачів працюють: книжкові виставки «Літературний календар» до 110-річчя від дня народження українського письменника О. Ольжича «Олег Ольжич: поет і воїн», до 110-річчя від дня народження українського письменника В.О. Мисика  «Перекладацька майстерність Василя Мисика». Запрошуємо кропивничан та гостей міста на перегляд художньої виставки «Українські мадонни» талановитого сучасного українського художника Олександра Охапкіна, яка експонується у відділі мистецтв. А також до відділу краєзнавства, де 14 липня відкрилася художня виставка художника з Іванівки Новоукраїнського району «Мисливські простори». 
Понеділок-четвер у відділі документів іноземними мовами відбуваються засідання клубів розмовної англійської мови (щосереди  – перегляд і обговорення англомовного фільму). Початок  – о 17.00. 
22 липня з 18.00 до 21.00 відбудеться відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я» (напрям майстер-класи). Запрошуємо усіх взяти учаcть у творчих майстер-класах «Квілінг – світ паперових стрічок» і «Розмальовка морських камінців», насолоджуючись грою на саксофоні у виконанні Віктора Шпаченка. Також запрошуємо ознайомитися з виставкою хендмейд «Чарівництво власноруч» та виставкою майстрів  творчого об’єднання «Єлисаветградський узвіз». Цього дня можна зіграти в шахи та шашки. Приходьте родинами і з друзями – буде весело! Вас чекають суботнього вечора на прибудинковому бібліотечному майданчику. Вхід на подію – вільний.            
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Ілюстрація – wikimapia.org
 

Наступного тижня в бібліотеці Чижевського пройдуть курси, майстер-класи і виставки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований