19 травня 2024, неділя

Андрій Райкович привітав переможців конкурсу малюнка “Привітай захисника з різдвяними святами” (ФОТО)

Вчора, 28 грудня, у мiськiй радi Кропивницького пiдбили пiдсумки конкурсу дитячого малюнка “Привiтай захисника з рiздвяними святами”. На захiд до малечi завiтали мiський голова Кропивницького Андрiй Райкович та iнiцiатор проведення конкурсу – депутат мiської ради Михайло Бєжан.
Про це повiдомляє прес-служба мiської ради мiста Кропивницького, iнформує Златопiль.
– Ви всi надзвичайно талановитi дiти, ви великi молодцi, адже долучились до такої важливої державної справи, яка спрямована на пiдтримку захисникiв нашої держави, – зазначив у вiтальному словi Андрiй Райкович. – Нашi воїни високо оцiнили вашi талановитi роботи, у якi ви вклали всю свою душу. I в переддень новорiчного свята хочу подякувати вам за вашу творчiсть i побажати щастя, радостi, здоров’я i натхнення.
У конкурсi взяли участь понад двi сотнi дiтей з усiх шкiл обласного центру. Збiр малюнкiв стартував на початку грудня i тривав до 20 числа цього мiсяця, пiсля чого у вiйськовому шпиталi була облаштована виставка для учасникiв АТО, якi проходять лiкування та реабiлiтацiю. Переможцiв конкурсу обирали саме вiйськовi, якi видiлили 5 найкращих робiт. Автори цих малюнкiв отримали з рук мiського голови та органiзатора заходу smart-годинники, а найактивнiшi учасники отримали заохочувальнi призи.
Усi дитячi малюнки волонтери передадуть воїнам, якi зараз захищають Україну на її сходi, Подарунки взахисники мають отримати до новорiчних свят.
 

Андрій Райкович привітав переможців конкурсу малюнка “Привітай захисника з різдвяними святами” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований