19 травня 2024, неділя

Олександрівські лісівники завершили обласний конкурс на кращу організацію лісового ярмарку (ФОТО)

27 грудня торгiвлю новорiчними ялинками та лiсовою продукцiєю на майданчику поруч iз управлiнням лiсового та мисливського господарства вели працiвники Олександрiвського лiсгоспу.
Про це повiдомляє прес-служба Кiровоградського обласного управлiння лiсового та мисливського господарства, iнформує Златоiпль.
 Дiд-лiсник, який господарював у лiсовiй хатинцi, дарував малечi й дорослим солодкi лiсовi дари, та його помiчники своїми дотепними жартами створювали святковий настрiй покупцям. Крiм того бажаючi виростити хвойну красуню у себе вдома могли придбати  ялину звичайну у горщику.
Гарно прикрашену ялинку й корзинку iз солодощами та iграшкою подарували олександрiвськi лiсiвники родинi Постолатiй. Старший син у цiй сiм’ї, Ванєчка, дитина з особливими потребами. У нього є двоє молодших братикiв-близнюкiв. Зустрiчати Новий рiк разом iз сюрпризом вiд лiсiвникiв стало для сiм”ї радiсною несподiванкою.  
Ось так непомiтно i добiг кiнця конкурс мiж лiсогосподарськими пiдприємствами Кiровоградщини на кращу органiзацiю лiсового ярмарку. Про його результати стане вiдомо вже у наступному, 2018 роцi.

Олександрівські лісівники завершили обласний конкурс на кращу організацію лісового ярмарку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований