28 вересня 2024, субота

У Кіровограді на підтримку воїнів АТО зібрали 2100 гривень

Вчора, 15-го липня, у Ковалівському парку відбувся благодійний концерт у підтримку бійців АТО Кіровоградщини, організований ГО ”Серця матерів Кіровоградщини”, ГО «Українська Варта» і Тайм клубом "Берлога", пише кореспондент Златополя.
 
Благодійна акція, спрямована на підтримку військових, які зараз перебувають у зоні АТО, почалась ще 13-го липня з флешмобу, який відбувався на головній площі міста
Вчора пройшла основна частина цього заходу, а саме благодійний концерт, організований ГО ”Серця матерів Кіровоградщини”, ГО «Українська Варта» і Тайм клубом "Берлога". 
Під час заходу перехожим пропонували допомогти у плетінні маскувальної сітки. До справи жваво долучилось багато дітей та їх батьків. На вуличній кухні можно було спробувати смачну солдатську кашу із вишкварками або незвичний коктейль, який димить прохолодою. Паралельно працював гаражний розпродаж, на якому було виставлено книжки, іграшки, сувеніри та хенд-мейд. Студія раннього розвитку "Невгамовні" робила охочим патріотичний розпис на тілі.
[widgetkit id=753]
Концертна частина розпочалась виступами учнів Кіровоградської музичної школи №2. Всі виступаючі – молоді виконавці нашого міста, яких ми дуже часто можемо побачити на благодійних заходах. Це, зокрема, Олексанр Теплих, Валентина Федоришина, Антон Лошманов, Дмитро Харкевич та маленька Кристина Кисельова. Авторські пісні, серед яких і пісня, присвячена Кіровограду, виконала Світлана Щербина. Коля Папуша, як і завжди, запам'ятався всім своєю піснею "Моя правда", із символічними словами "Ідуть від нас ті, хто нам конче потрібен, Тобі видніше, на все є воля Світла", "Тато вчив:"Сину, будь завжди ти людиною, пам'ятай наших предків, то вони мають силу, не чіпай не свого, маєш чим працювати. Ось така в мене правда, не хочу іншої знати."
Багато хто з нас хоче допомогти військовим, проте перевести велику сумму не кожному по кишені, а такі акції дають змогу кожному зробити свій вклад, відповідно до своїх можливостей. 
 
 
Також під час заходу були присутні і військові, які побачили, що людям не байдуже, що ми всі вдячні за те, що вони бережуть наш спокій ціною власного життя, і кожен робитиме все, що в його силах та умінні, аби допомогти покращити бійцям перебування у зоні АТО. 
Спільними зусиллями на благодійному концерті було зібрано 2100 гривень, які буде передано 17-му та 34-му кіровоградським батальйонам.   
У Кіровограді на підтримку воїнів АТО зібрали 2100 гривень
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований