02 жовтня 2024, середа

Президія Політради «Батьківщини» надасть оцінку заявам Надії Савченко

«Батьківщина» вітає демократичне обговорення з будь-яких питань діяльності партії та розвитку держави. Всі члени фракції "Батьківщина" мають право висловлювати свою особисту позицію.  Але, як наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Андрій Кожем’якін,  фракція завжди виступає з консолідованою позицією по принципових питаннях і закликає до цього тих депутатів, які нещодавно поповнили ряди партії.
А. Кожем’якін відмітив, що окремі висловлювання народного депутата від "Батьківщини" Надії Савченко вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії. Саме тому на найближчому засіданні Президії Політичної ради партії ВО «Батьківщина» буде надано оцінку заявам народного депутата Надії Савченко, а про результати буде поінформовано українське суспільство.
Андрій Кожем’якін підкреслив, що «Батьківщина» завжди виступала за незалежність держави, її територіальну цілісність, якнайшвидше встановлення миру в Україні, звільнення заручників Кремля, відстоювала цінності Революції Гідності.
Андрій Кожем’якін, заступник Голови партії «Батьківщина»:
«Останнім часом у медіа-просторі України звучать заяви окремих членів фракції «Батьківщина» у Верховній Раді України щодо різноманітних бачень концепцій, стратегій і тактик т.зв. «перезавантаження держави» і певних безпосередніх кроків у цьому напрямку. Часто такі заяви не є узгодженими та йдуть всупереч з офіційною позицією партії ВО «Батьківщина».
Президія Політради «Батьківщини» надасть оцінку заявам Надії Савченко
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований