29 вересня 2024, неділя

На посаду секретаря міськради Кропивницького “несподівано” запропонували Табалова

Депутат міської ради Кропивницького Микола Гамальчук запропонував на посаду секретаря міської ради голову фракції "Наш Край" Андрія Табалова. 
Робилося це, "зважаючи на величезну відповідальність, яку взяла на себе фракція "Наш край" ініціювавши звільнення Сергія Бойка", зазначив депутат.
Міський голова Кропивницького Андрій Райкович підтримав пропозицію депутата і виніс на голосування питання про кандидатуру Табалова на розгляд депутатів.
Член фракції "БПП-Солідарність" Валентина Яремчук нагадала міському голові, що під час засідання фракції "БПП", від якої обирався і Райкович, було узгоджено, що в разі звільнення Сергія Бойка, кандидат на секретаря має бути обраний з членів фракції "БПП".
Андрій Райкович проігнорував зауваження Яремчук, як і прохання голови фракції "Свобода" Капітонова про перерву в 30 хвилин перед голосуванням за включення питання до порядку денного. Перерву оголосили тільки після включення питання в порядок денний.
Нагадаємо, про такий сценарій розвитку подій в цьому "цирку" попереджав депутат міськради від "Батьківщини" Роман Колісніченко.
На посаду секретаря міськради Кропивницького “несподівано” запропонували Табалова
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований