29 вересня 2024, неділя

На найближчій сесії міськради спробують відмінити підвищення вартості проїзду в маршрутках

На найближчій сесії міської ради Кропивницького, яка відбудеться уже цього вівторка, ряд фракцій в міській раді Кропивницького ініціюватимуть питання про відміну рішення виконкому щодо підняття тарифів на проїзд в громадському транспорті. 
Про це повідомив лідер фракції "Батьківщина" Олександр Цертій під час сьогоднішніх громадських слухань на Старій Балашівці, інформує Златопіль.
Як зазначив Олександр Цертій, на сьогодні депутати від фракцій ВО "Батьківщина", "Самопомочі", "Радикальної Партії" та "Свободи" підготували проект рішення міської ради, який скасовує рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті міста.
– Цей проект рішення уже є, і ми під час засідання сесії вимагатимемо першочергово його розглянути. – повідомив Олександр Цертій. 
[widgetkit id=1453]
За словами лідера фракції "Батьківщина", підвищення тарифів на проїзд в Кропивниькому буде можливим лише тоді, коли буде надано реальне економічне обгрунтування необхідності їх підвищення, зміниться на краще якість самих перевезень, перевізники почнуть виконувати умови договорів на перевезення і підключать всі транспортні засоби за допомогою GPS-трекерів до Єдиної міської системи диспетчиризації.

Деталі сьогоднішніх громадських слухань, що проходили на Старій Балашівці з ініціативи депутата міської ради Дмитра Терзова, читайте на нашому порталі.
Фото – Златопіль
 

На найближчій сесії міськради спробують відмінити підвищення вартості проїзду в маршрутках
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований