27 квітня 2024, субота

Секретаря міськради Кропивницького попросили не виносити на сесію питання, які не затвердив виконком

Секретаря міської ради Кропивницького Андрія Табалова попросили не включати до порядку денного сесійних засідань міської ради питання, які не розглядалися на виконкомі міської ради.
Відповідне прохання сьогодні, 28 лютого, під час засідання виконкому міськради озвучив член виконкому Ігор Білецький.
Ігор Білецький зауважив, що на минулому засіданні сесії міської ради Кропивницького, яке так і не відбулося, до порядку денного було включено питання, які не пройшли погодження виконавчого комітету міської ради. Зокрема, йдеться про так звану "автомобільну програму", яка не проходила погодження виконкому.
Крім того, Білецький зауважив, що деякі рішення міської ради, через одночасне функціонування як старої, так і нової версії сайту міськради, просто неможливо знайти. Зокрема, відстуні на обох порталах три проети рішення міської ради.
У свою чергу Андрій Табалов взяв прохання Білецького до відома, та використав аргумент, яким користувався під час невдалого засідання сесії: сесія може мати декілька засідань і поки депутати дійдуть до розгляду цього питання, виконком може встигнути його розглянути. Що робити, якщо виконком не встигне, Табалов не пояснив.
Фото – oca.news
 

Секретаря міськради Кропивницького попросили не виносити на сесію питання, які не затвердив виконком
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований