05 травня 2024, неділя

Міська рада Кропивницького не хоче знати, скільки в місті квартир з “автономкою”

Депутати міської ради Кропивницького під час засідання дев'ятої сесії міської ради Кропивницького не підтримали депутатський запит лідера фракції "Батьківщина" в міськраді Олександра Цертія (на фото) щодо отримання інформації про кількість встановлених систем автономного опалення у Кропивницькому. На підтримку такого запиту не вистачило одного голосу, пише Златопіль.
У своєму запиті Олександр Цертій просив лише підготувати та надати повну інформацію про кількість квартир в багатоповерхівках Кропивницького, що на даний момент відключені від централізованого опалення та попросив надати інформацію щодо кількості виданих дозволів на встанолвення автономного опалення протягом 2016-2017. Під час свого виступу Олександр Цертій зауважив, що це вже не перша спроба депутатів отримати таку інформацію, однак або в міської влади її немає, або ж її ретельно приховують.

Таке, здавалося б, просте прохання депутата, разом з тим, викликало жорстку реакцію міського голови, який почав перебивати депутата, ображати політичну силу, від якої він обирався тощо. Крім того, мер попросив одразу відповісти свого профільного заступника – Олександра Мосіна, який почав розповідати про тяжкий стан теплогенеруючих підприємств міста і ні словом не охопився про те, чи володіє міська влада реальною цифрою щодо кількості квартир, відключених від ЦО і, конкретно, протягом 2016-2017 років.
Фото – Златопіль
Ілюстрація – КМР
Міська рада Кропивницького не хоче знати, скільки в місті квартир з “автономкою”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований