05 травня 2024, неділя

Міська рада Кропивницького не змогла зібратися після перерви

У роботі дев'ятої сесії міської ради Кропивницького знову оголошено перерву. І хоча уже наступного тижня відбудеться перше засідання десятої сесії, до цього депутатам доведеться, схоже, зустрітися іще раз через так звані "земельні питання".
Уся справа в тому, що опісля оголошеної міським головою перерви, в сесійній залі не вистачило депутатів, щоб продовжувати роботу, пише Златопіль.
– Після обіду не можна робить перерву, – з сумом зазначив міський голова, – треба закривати сесійну залу зсередини і працювати до вирішення усіх питань, а коли треба – то й по вечері працювати також…
Сьогоднішнє засідання сесії міської ради Кропивницького мало бути присвячене так званим "земельним питанням", які депутати розглядають в останню чергу. Однак уже на початку засідання між обранцями виникли непорозуміння через запропоновані керівництвом міста "додаткові питання" до Порядку денного, багато з яких не проходили погодження профільних комісій, тож, логічно, викликали сумніви у депутатів.
Дебати щодо того, чи включати ці питання до порядку денного, призвели до першої перерви в сесійному засіданні. Опісля перерви, "сумнівні" для депутатів питання все ж включили до розгляду і розглянули по суті.
Після обідньої перерви депутати продовжили розглядати уже земельні питання, але тут сили обранців уже повністю покинули – "промерській більшості", що складається переважно з екс-регіоналів, стало не вистачати голосів для "успішних голосувань". Як наслідок, міський голова знову оголосив перерву, але після неї депутатів в сесійній залі не вистачило не те що для голосування, а навіть для кворуму.
Фото – Златопіль.
Міська рада Кропивницького не змогла зібратися після перерви
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований