20 квітня 2024, субота

Кіровоградських активістів уже не влаштовує очільник обласного УМВС

Активісти ряду громадських організацій Кіровоградщини, серед яких "Самооборона Майдану", "Товариство Українських Офіцерів", "Кіровоградський ЄвроМайдан", «Ніхто Крім Нас», "Народний Контроль", «Вільна профспілка освіти і науки України», «Українське об`єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», ГО «Кіровоград волонтерський» та ГО "Отаманська сотня козаків Інгулу" не задоволені призначенням на посаду очільника УМВС в Кіровоградській області Сергія Кондрашенка. Про це йдеться у їхній спільній заяві, яку в одній із соціальних мереж поширив активіст Олег Копил.
 
Як значиться в заяві, свого часу відповідно до публічної заяви міністра внутрішніх справ, Кіровоградщина увійшла у перелік регіонів, де призначення керівника УМВС в області відбувається у відкритий, прозорий спосіб на конкурсній основі, із попереднім обговоренням та погодженням громадськістю.Саме у такий спосіб відбувалося призначення попереднього начальника УМВС України в Кіровоградській області а інших повідомлень щодо зміни умов призначення від керівництва МВС або Кіровоградської області активісти не отримували.
Більш того, попередньо, до вищого керівництва країни, генеральної прокуратури, міністра МВС та керівників області активістами було направлено відповідного обґрунтованого листа із переліком небажаних осіб на вказану посаду. В переліку таких осіб було вказано і Сергія Кондрашенка.
У зв'язку з цим, активісти висловлюють своє обурення та вважають призначення Кондрашенка неприпустимим та таким, що не може вважатися легітимним.  
Враховуючи викладене, залишаємо за собою право на висловлення своєї позиції публічно у формі громадянського протесту. – йдеться в заяві.
Нагадаємо, попередній керівник УМВС в області, якого призначали за погодженням з громадою, покинув свій пост після скандалу з надмірним коханням до власної дружини.
Інформацію про призначення Сергія Кондрашенка на посаду керівника УМВС в Кіровоградській області було оприлюднено сьогодні.
 

Кіровоградських активістів уже не влаштовує очільник обласного УМВС
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований