28 квітня 2024, неділя

Голова облради відзначив кращих спортсменів-каратистів Кіровоградщини (ФОТО)

Четверо спортсменів, котрі нещодавно стали чемпіонами та призерами чемпіонату світу 2016 року з традиційного карате отримали сьогодні з рук голови облради Олександра Чорноіваненка почесні Грамоти Кіроворадської обласної грамоти.
Про це інформує кореспондент Златополя
"Я гордий з того, що саме мені, від імені обласної ради, випала нагода вітати кращих з кращих. Дивлячись на вас я розумію – в України є перспективи на спортивних майданчиках світу. Більше того, впевнений, що ці 4 золоті та 2 бронзові нагороди є лише початком вашої спортивної кар'єри", – наголосив під час вітального слова Чорноіваненко. 
Цього дня Грамотами було нагороджено дворазового чемпіона світу Василя Гаркушу, бронзового призера чемпіонату Іллю Клєвака, чемпіона світу Ігоря Сьомкіна та Христину Шевченко, котра на чемпіонаті здобула золоту та бронзову нагороди. 
[widgetkit id=1407]
Від імені спортсменів подякував обласній владі за підтримку тренер та президент Федерації традиційного карате Володимир Савченко. 
"Спортсменам вельми важливо відчувати, що їхні досягнення цінують не лише товариші по спорту, але й громадскість. Дуже приємно, що обласна влада розуміє це та всіляко підтримує діяльність Федерації на території Кіровоградщини", – підсумував Савченко.
Фото – Златопіль
Голова облради відзначив кращих спортсменів-каратистів Кіровоградщини (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований