04 травня 2024, субота

Голова райради на Кіровоградщині став чемпіоном світу з гирьового спорту

На початку місяця в місті Піч (Угорщина) пройшов чемпіонат світу за версією міжнародної федерації гирьового спорту серед юніорів, дорослих, ветеранів та студентів у поштовху з довгого циклу. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
 
За результатами змагань голова Олександрівської районної ради Микола Марфула зайняв 2 місце серед ветеранів, у командній естафеті – 1 місце. Україна в загальнокомандному заліку стала другою, пропустивши вперед Італію. Тож на Олександрівщину Микола Марфула в черговий раз привіз одну срібну й одну золоту медаль.
– Дуже важко поєднувати роботу і займатися спортом, але це підвищує працездатність і результативність як голови районної ради, – розповідає Микола Миколайович і додає, що участь у змаганнях для нього це не тільки спорт, а й спілкування з людьми, обмін досвідом і в результаті – нові ідеї стосовно того, як покращити життя мешканців Олександрівського району.
Незважаючи на брак часу, Микола Миколайович продовжує ще й тренувати маленьких спортсменів. Серед його вихованців уже є переможці і призери у різних вікових і вагових категоріях на чемпіонатах України та світу, кубках Європи.
Голова райради на Кіровоградщині став чемпіоном світу з гирьового спорту
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований