17 травня 2024, п’ятниця

“Кіровоградгаз” шукає нового керівника

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" увечері в п'ятницю, 29 липня, опублікувала умови повторного проведення публічного конкурсного відбору кандидатів на посаду голови правління Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації "Кіровоградгаз".
Про це повідомляє Гречка з посиланням на «Енергетику України».
"Минулий конкурс, оголошений в серпні 2015 року, не відбувся через відсутність претендентів, які відповідали б затвердженому профілю посади", – пояснюється в прес-релізі НАК.
Як зазначено в додатку до повідомлення, кандидати повинні мати вищу освіту, досвід роботи на керівних посадах не менше п'яти років, та додаткову освіту в сфері менеджменту або бізнес-адміністрування, ступінь MBA, вчений ступінь відповідної спеціальності, післядипломна освіта в галузі управління або знання англійської або іншої іноземної мови є перевагою.
Термін подачі заявок на посаду обмежений 10 робочими днями з моменту публікації умов конкурсу.
Згідно з повідомленням, повноваження на зміну менеджменту мають загальні збори акціонерів.
Як повідомляється, після визначення кандидатури на посаду голови правління "Кірвоградгаза", "Нафтогаз України" має намір скликати загальні збори акціонерів товариства та провести зміну менеджменту.
В даний час посаду голови правління "Кіровоградгазу" займає Ігор Ященко.
"Кіровоградгаз" експлуатує розподільні газопроводи на території Кропивницького та області.
НАК "Нафтогаз України" належить 51% акцій "Кіровоградгазу". Як наголошується в повідомленні, "Кіровоградгаз" – єдине підприємство з газопостачання та газифікації, в якому НАК має контрольний пакет акцій.
“Кіровоградгаз” шукає нового керівника
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований