28 вересня 2024, субота

Як мер Кропивницького маніпулює з порядком денним сесії міськради (ВІДЕО)

Як Златопіль уже повідомляв раніше, учора, 15 березня, під час сесійного засідання міської ради Кропивницького депутати демократичної опозиції покинули залу через маніпуляції міського голови із питаннями порядку денного.
Підставою для подібного рішення стало небажання міського голови поставити 4 порядковим номером питання відміни рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд. Пропозицію включити питання до порядку денного та поставити його до розгляду саме 4-тим озвучив на початку сесії лідер фракції "Батьківщина" в міській раді Олександр Цертій. Однак міський голова Андрій Райкович проігнорував вимогу, яку підтримали депутати більшістю голосів і одразу перейшов до наступного питання порядку денного. 
Лише коли депутати демопозиції зібрали брифінг для журналістів Райкович зробив "хід конем", поставивши питання скасування підвищення вартості проїзду і вірна йому частина депутатів ухвалила даний проект рішення, внесений Цертієм.
– Про сьогоднішню сесію Міської ради можна говорити багато…  А краще один раз побачити ті брудні маніпуляції з порядком денним, які відбувались у сесійній залі. – написав Олександр Цертій на Facebook.

Фото – Златопіль
Відео – зі сторінки Олександра Цертія у Facebook
Як мер Кропивницького маніпулює з порядком денним сесії міськради (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований