28 квітня 2024, неділя

До фіскальної служби Кіровоградщини 45 разів звертались за публічною інформацією

Правові засади доступу до публічної інформації визначені Законом України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації». Для отримання публічної інформації необхідно подати запит у довільній формі із обов’язковим зазначенням таких реквізитів, як ім'я, прізвище запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону, опис інформації, яку бажаєте отримати (вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит), підпис і дату. 
Станом на 01.05.2016 року до територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області надійшло 45 запитів на отримання публічної інформації. 
За типом надходження: 16 запитів надійшли поштою, 21 запит – електронною поштою та 8 запитів – особисто від запитувачів.
Із запитами звернулось 23 юридичних особи, 9 фізичних осіб, 12 об’єднань громадян без статусу юридичної особи та 1 представник засобів масової інформації. 
 Питання, порушені в запитах, стосувались надання копії Положення про підпорядковану ОДПІ, реквізитів рахунків для сплати податків, наявності (відсутності) розбіжностей по ПДВ між контрагентами, суми заборгованостей, сплати земельного податку, доходів голови сільської ради, інформації щодо електронних договорів, стану перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», кількості офіційно працюючих (платників єдиного соціального внеску), результатів сплачених до бюджету сум податків та основних економічних показників по області, кількості зареєстрованих ФОП та юридичних осіб, інформації про діяльність третіх осіб.
Відповіді надані на всі запити у встановлені законодавством терміни.
ГУ ДФС у Кіровоградській області
До фіскальної служби Кіровоградщини 45 разів звертались за публічною інформацією
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований